В наявності
- У список бажань
- В порівняння
Введіть ваші дані
Щоб отримувати повідомлення про зміну ціни
Доставка по всій Україні
Місто:
Зробіть замовлення до
і ми вам його:.
Способи доставки:
- Адресна доставка:
(...) - На склад Нової Пошти:
() - На поштомат Нової Пошти:
()
У вартість доставки вже включена страховка і накладений платіж
Види оплати:
- Готівковий розрахунок при отриманні
- Безготівковий розрахунок (ПДВ)
- Оплата банківськими картками
Вишукане та пікантне, це рагу з м'ясом, грибами та ягодами припаде до смаку справжнім гурманам. Повірте, макарони в подорожі ще ніколи не були такими смачними! Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і почекайте 15 хвилин. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Склад:
Макарони 50% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), соус з дичини (містить сою, молоко, пшеницю), яловичина 6.5%, морква, солодкий перець, помідори, печериці, цибуля, сухе масло (містить молоко, E551), чорниця, білі гриби. |
Особливості:
- М'ясна страва.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 170 г, готового - 490 г.
- Алергени: яйця, глютен, молоко, соя.
- Енергетична цінність упаковки: 541 ккал.
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Системні характеристики
- Артикул 30202013
Основні характеристики
- Категорія друга страва
- Тип страви з м'ясом
- Вид рагу
- Технологія виробництва сублімація
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал 318
- Білки (на 100 г), г 12.8
- Жири (на 100 г), г 4.6
- Вуглеводи (на 100 г), г 53.8
- Комплектація (мож-ві зміни у різних поставках) лісове рагу з м'ясом
- Вага, г 170