В наявності
- У список бажань
- В порівняння
Введіть ваші дані
Щоб отримувати повідомлення про зміну ціни
Доставка по всій Україні
Місто:
Зробіть замовлення до
і ми вам його:.
Способи доставки:
- Адресна доставка:
(...) - На склад Нової Пошти:
() - На поштомат Нової Пошти:
()
У вартість доставки вже включена страховка і накладений платіж
Види оплати:
- Готівковий розрахунок при отриманні
- Безготівковий розрахунок (ПДВ)
- Оплата банківськими картками
Сублімована страва "Картопля тушкована з цибулею". Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже поживна. Ароматна картопля та карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В.
Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г.
- Алергени: глютен, молоко, селера.
- Енергетична цінність упаковки: 668 ккал.
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Склад
Картопля 23%, смажена цибуля 23% (містить глютен), боби фава, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), заправка (містить селера), концентрат сироваткового білка, морква, цукрова кукурудза, модифікований крохмаль, картопляна петрушка, сіль, перець, лимонна кислота, паприка мелена, кмин, часниковий порошок, імбир, натуральний ароматизатор |
Системні характеристики
- Артикул 30404027
Основні характеристики
- Категорія друга страва
- Тип страви без м'яса
- Вид картопля тушкована з цибулею
- Технологія виробництва сублімація
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал 445
- Особливості тривале зберігання
- Комплектація (мож-ві зміни у різних поставках) сублімати
- Вага, г 150