В наявності
- У список бажань
- В порівняння
Введіть ваші дані
Щоб отримувати повідомлення про зміну ціни
Доставка по всій Україні
Місто:
Зробіть замовлення до
і ми вам його:.
Способи доставки:
- Адресна доставка:
(...) - На склад Нової Пошти:
() - На поштомат Нової Пошти:
()
У вартість доставки вже включена страховка і накладений платіж
Види оплати:
- Готівковий розрахунок при отриманні
- Безготівковий розрахунок (ПДВ)
- Оплата банківськими картками
Різотто із сьомгою та білими грибами - консервована страва від іспанського виробника Forestia. Шматки лосося та білі гриби в ніжному вершковому соусі з сумішшю добірного довгозерного та дикого рису.
Готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасовано в упаковку у своєму первісному вигляді, що зберігає смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти.
Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою.
Склад:
Довгозерний і дикий рис 40%, вода, лосось 10%, білі гриби 10%, вершки, вершкове масло, крохмаль модифікований, сіль, попередньо обсмажена цибуля (цибуля, оливкова олія, сіль), натуральний ароматизатор (містить рибу), молочний білок, часник, емульгатор Е472е, стабілізатор ксантанова камедь, перець |
Особливості:
- Приготовлено методом консервування.
- Готове до вживання і потребує лише розігрівання.
- У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання.
- Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску.
- Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай.
- Повністю складається з натуральних інгредієнтів.
- Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників.
- Алергени: молоко, лосось.
Системні характеристики
- Артикул 60110235
Основні характеристики
- Категорія друга страва
- Тип страви з рибою
- Вид різотто
- Технологія виробництва консервація
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал 91
- Білки (на 100 г), г 4.4
- Жири (на 100 г), г 3.3
- Вуглеводи (на 100 г), г 11.7
- Особливості тривале зберігання
- Комплектація (мож-ві зміни у різних поставках) готове блюдо / нагрівач
- Вага, г 350